Bewustwording

Bij Natuurlijk-Fit kan je terecht als je al langere tijd worstelt met je gewicht en misschien ook diverse diëten hebt geprobeerd om af te vallen. Mijn visie is dat je met bewustwording van je huidige voedingspatroon en een verandering in je keuze van voedingsmiddelen er een gezond en evenwichtig voedingspatroon ontstaat. Hierdoor wordt de oorzaak van het overgewicht aangepakt.

 

Geen dieet

Er wordt geen streng dieet voorgeschreven. Diëten zijn lastig vol te houden en door het weglaten van bepaalde voedingsmiddelen kan je te weinig benodigde voedingstoffen binnenkrijgen dat weer kan leiden tot lichamelijke klachten.

 

Beweging

Samen gaan we op zoek naar een manier om vaker te bewegen en dat ook goed bij je past. Het hoeft niet direct de sportschool te zijn, kleine aanpassingen in je dagelijkse leven kunnen in het begin al een stap in de goede richting zijn. Dit is uiteindelijk uit te breiden naar een meer intensievere vorm van beweging.

 

Samen kijken we naar jouw persoonlijke leefstijl, wensen en je bewegingspatroon. Ik stel een voedingsplan op afgestemd op jouw wensen, waarmee je het gewicht bereikt dat bij je past.

 

Heb je specifieke wensen wat betreft het voedingspatroon dan kan ik je ook daarover adviseren vanuit mijn opleiding Natuurvoedingsadviseur.